NHL pitkävetovihje: Boston Bruins – Dallas Stars 19.2.2024 primetime

Boston Bruins ja Dallas Stars kohtaavat toisensa 19.2.2024 NHL-ottelussa, ja molemmat joukkueet ovat sijoittuneet korkealle omilla konferensseillaan. Bruins pitää itäisen konferenssin kolmatta sijaa, kun taas Stars hallitsee läntistä konferenssia toisella sijalla.

Boston Bruins

Bruins on pelannut 55 ottelua ja kerännyt niistä 75 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 185 tehtyä maalia ja 147 päästettyä maalia. Vaikka Bruins on ollut vahva suurimman osan kaudesta, he ovat kokeneet viime aikoina vaikeuksia, häviäen neljä peräkkäistä ottelua. Joukkueella on nyt mahdollisuus katkaista tämä tappioputki ja palata voittavaan peli-ilmeeseen.

Dallas Stars

Starsilla on vastaavasti 55 ottelua pelattuna, ja he ovat keränneet myös 75 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 208 tehtyä maalia ja 167 päästettyä maalia. Stars on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen vahvaa suorituskykyä. Joukkueella on hyvä momentum ja potentiaali jatkaa voittoputkeaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Stars voittaa?

Heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut vakuuttavaa, ja he ovat kyenneet tekemään paljon maaleja vastustajien verkkoon. Bruinsin viimeaikaiset vaikeudet antavat Starsille mahdollisuuden hyödyntää vastustajan heikkouksia ja painostaa heitä koko ottelun ajan. Starsin vahva hyökkäys ja viimeaikainen voitokas jakso antavat heille edun, ja he voivat saavuttaa voiton ottelussa hyvällä joukkuepelaamisella ja tehokkaalla maalinteolla.

Pelivihje: Dallas Stars 2.70

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

330 Lukukerrat