Liiga pitkävetovihje: JYP – Lukko 12.3.2024

Jännittävä jääkiekko-ottelu on edessä, kun JYP ja Lukko kohtaavat toisensa 12. maaliskuuta 2024. Ottelussa ei ole suorastaan panosta molemmille joukkueille, kun erityisesti JYP vain pyrkii katkaisemaan kahdeksan ottelun tappioputkensa.

JYP

Kotijoukkue JYP löytyy sarjataulukosta sijalta 13, ja 67 pistettä 59 ottelusta kertoo haasteista, joita joukkue on kohdannut kauden aikana. Maalisuhde 147 tehtyä ja 192 päästettyä maalia osoittaa puolustuksen haavoittuvuuden. JYP on kamppaillut viime aikoina, häviten peräti kahdeksan peräkkäistä ottelua. Haasteet ovat selvät, mutta kotiyleisön tuki voi antaa joukkueelle tarvittavaa energiaa.

Lukko

Vierailija Lukko on puolestaan sijoittunut sarjataulukossa kahdeksanneksi, kerättyään 91 pistettä 59 ottelusta. Maalisuhde 153 tehtyä ja 155 päästettyä maalia kertoo tasaisemmasta suorituksesta. Vaikka Lukko on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, joukkueella on potentiaalia nousevaan vireeseen.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Miksi sitten Lukko voittaisi tämän kohtaamisen?

Lukon vahvuudet voivat päästä oikeuksiinsa, kun joukkue kohtaa haasteellisen vastustajan. Lukon tiivis puolustuspeli ja kyky hyödyntää vastustajan virheitä voivat olla ratkaisevia tekijöitä. JYP:n pitkä tappioputki saattaa myös heijastua joukkueen itseluottamukseen, ja Lukko voi hyödyntää tätä tilannetta voittaakseen ottelun. Lukon pelaajilla on mahdollisuus näyttää taitonsa ja palata voittavaan vireeseen tässä tärkeässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Lukko 1.65

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

265 Lukukerrat