NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – Tampa Bay Lightning 2.12.2023

2. joulukuuta 2023 kohtaavat läntisen konferenssin viidentenä oleva Dallas Stars ja itäisen konferenssin kahdeksantena majaileva Tampa Bay Lightning jännittävässä jääkiekkotaistossa. Ottelu alkaa klo 21:00, ja molemmilla joukkueilla on paljon panosta pelissä parantaakseen asemiaan sarjataulukoissa.

Dallas Stars

Dallas Starsilla on tällä hetkellä vahva asema läntisessä konferenssissa, kerätessään 21 ottelusta yhteensä 29 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 71 tehtyä ja 61 päästettyä maalia. Vaikka Stars onkin viidennessä sijassa, heidän viimeaikainen suorituksensa on ollut vaihtelevaa, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkue hakee nyt vahvaa paluuta voittojen tielleen.

Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightningilla on ollut vaikeampaa itäisessä konferenssissa. He ovat keränneet 24 ottelusta 25 pistettä, ja maalisuhde on 82 tehtyä ja 85 päästettyä maalia. Lightningin viimeaikainen vire ei ole ollut paras mahdollinen, sillä joukkue on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. He etsivät nyt mahdollisuutta kääntää kurssi voitokkaaksi.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten kotijoukkue Dallas Stars voittaa tämän kamppailun?

Yksi keskeinen tekijä on joukkueen vahva kotietu ja faniensa tuki. Dallas on tottunut pelaamaan vahvasti kotonaan, ja pelaajat voivat ammentaa energiaa kotiyleisöstä. Starsilla on potentiaalia parantaa viimeaikaisia suorituksiaan ja hyödyntää vastustajansa heikkoutta. Pelaajien keskinäinen yhteispeli ja valmennuksen strategiset ratkaisut ovat avainasemassa ottelun voiton kannalta.

Odotettavissa on tiukka kamppailu, mutta Dallas Starsin vahvuudet, kotietu ja halu palata voittokantaan voivat antaa heille tarvittavan edun voittaakseen Tampa Bay Lightningin tässä ottelussa.

Pelivihje: Dallas Stars 2.25

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

362 Lukukerrat