NHL pitkävetovihje: Winnipeg Jetsin pelivirettä on vaikea pysäyttää 17.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 180,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 180,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Winnipeg Jets – Seattle Kraken

Winnipeg Jets ja Seattle Kraken kohtaavat jännittävässä ottelussa 17. huhtikuuta 2024. Ottelussa on selkeä ero joukkueiden välillä, kun Jets on läntisen konferenssin kolmannella sijalla ja Kraken taistelee alemmista sijoituksista.

Jets on ollut kauden loppupuolella uskomattomassa vireessä, voittaen kuusi ottelua peräkkäin. Heidän vahva hyökkäyspelaamisensa ja maalivahtipelin laatu ovat olleet avainasemassa tässä menestyksessä. Jetsillä on edelleen mahdollisuus napata konferenssin toinen sija, joten heillä on selvä motivaatio voittaa viimeiset ottelunsa.

Krakenilla puolestaan ei ole enää suuria panoksia jäljellä kauden päätteeksi, sillä he ovat sijoittuneet konferenssissaan alempiin sijoituksiin. Vaikka he voivatkin yrittää pilata Jetsin juhlia, Jetsin vire ja motivaatio ovat liian vahvoja tekijöitä Krakenille.

Miksi sitten Jets voitto kertoimella 1.80 on hyvä pelikohde? Jetsillä on selkeästi enemmän motivaatiota voittoon, kun he taistelevat vielä paremmasta sijoituksesta konferenssissa. Heidän vireensä ja hyvä pelinsä ovat olleet vaikuttavia, mikä tekee heistä vahvan suosikin ottelussa. Krakenin vähäisempi panos otteluun ja Jetsin vahva tahto voittaa antavat heille selkeän edun, mikä tekee Jetsin voitosta loistavan pelikohteen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Winnipeg Jets voittoa kertoimella 1.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

173 Lukukerrat