Liiga pitkävetovihje: Kärpät – KalPa 16.2.2024

Kärpät ja KalPa kohtaavat jännittävässä Liigan jääkiekko-ottelussa 16. helmikuuta 2024. Molemmat joukkueet ovat vahvoja ja tavoittelevat voittoa vahvistaakseen asemiaan sarjataulukossa.

Kärpät

Kotijoukkue Kärpät on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena, kerättyään 49 ottelusta kunnioitettavat 82 pistettä. Maalisuhde 138:126 heijastaa joukkueen kykyä sekä hyökätä että puolustaa. Vaikka viimeaikaiset tulokset ovat vaihdelleet, kolme voittoa viidestä edellisestä ottelusta antaa joukkueelle positiivisen vireen.

KalPa

Vierasjoukkue KalPa on sijoittunut kahdeksanneksi 74 kerätyllä pisteellä 48 ottelusta. Maalisuhde 133:127 osoittaa joukkueen tasaisuutta niin hyökkäys- kuin puolustuspelissäkin. KalPa on myös voittanut kolme viidestä edellisestä ottelusta, mikä kertoo heidän kyvystään kilpailla vahvoja vastustajia vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Kärpät voittaisi tämän kohtaamisen?

Kärpät on osoittanut, että heillä on potentiaalia voittaa vahvoja vastustajia, ja kotiyleisön tuki voi olla heille etu. Joukkueen kokemus ja taito ovat näkyneet erityisesti hyökkäyspäässä. Heidän kykynsä luoda maalintekotilanteita ja hyödyntää vastustajien virheitä voivat antaa heille ratkaisevan edun tässä ottelussa. Odotamme tasavertaista ja intensiivistä ottelua, mutta Kärpät pystyy hyödyntämään kotietuaan ja pelitaitojaan voittaakseen tämän kohtaamisen. Heidän vahva hyökkäysvoimansa ja kotiyleisön tuki voivat olla avaintekijöitä voiton saavuttamisessa.

Pelivihje: Kärpät 2.05

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

385 Lukukerrat