NHL pitkävetovihje: Detroit Red Wings – Pittsburgh Penguins 19.10.2023

Tulevana yönä Detroit Red Wings ja Pittsburgh Penguins kohtaavat toisensa jännittävässä NHL-ottelussa. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa vakuuttavasti, ja tämä kamppailu voi tuoda lisävaloa siihen, kumpi näistä kahdesta joukkueesta on valmis tekemään vaikutuksen koko liigaan.

Detroit Red Wings

Red Wings ovat tällä hetkellä itäisen konferenssin sarjataulukossa neljäntenä. Joukkue on pelannut kolme ottelua ja kerännyt niistä yhteensä neljä pistettä. Maalisuhde 13:8 kertoo siitä, että he ovat tehneet paljon maaleja, mutta ovat myös päästäneet vastustajansa maalintekoon. Red Wings aloitti kauden tappiolla, mutta sen jälkeen he ovat voittaneet kaksi peräkkäistä ottelua, mikä on lisännyt joukkueen itseluottamusta.

Pittsburgh Penguins

Penguins puolestaan löytyy samasta konferenssista viidenneltä sijalta, myös neljällä pisteellä. Heidän maalisuhteensa on 11:6, mikä osoittaa, että joukkue on ollut erittäin vahva puolustuspäässä. Penguins hävisi avausottelunsa, mutta sen jälkeen he ovat voittaneet kaksi ottelua peräkkäin ja löytäneet uuden vaihteen pelissään.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi sitten Penguins voittaisi tämän ottelun?

  1. Puolustusvoima: Penguinsin tiivis puolustus on ollut heidän vahvuutensa tällä alkukaudella. Maalivahti ja puolustus ovat toimineet saumattomasti yhdessä, ja he ovat pitäneet vastustajat kurissa. Tämä on voiton avain, kun he kohtaavat Red Wingsin, joka on tehnyt paljon maaleja, mutta myös päästänyt omiin.
  2. Kokeneet pelaajat: Penguinsilla on vahva joukkue kokeneita pelaajia, kuten Sidney Crosby, Eriks Karlsson, Chris Letang ja Evgeni Malkin. Heidän johtajuutensa ja kokemuksensa voivat olla ratkaisevassa roolissa ottelun voittamisessa.
  3. Erikoisstilannepelaaminen: Penguinsin erikoistilannepelaaminen, kuten ylivoima ja alivoima, on ollut vahvaa tällä kaudella. He ovat hyödyntäneet vastustajiensa virheitä ja pystyneet estämään vastustajiaan tekemästä maaleja erikoistilanteissa.

Tästä ottelusta odotetaan tiukkaa kamppailua kahden vahvan joukkueen välillä. Penguinsin puolustusvoima ja kokeneet pelaajat antavat heille edun tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 2.35

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

490 Lukukerrat