MM-kisat pitkävetovihje: Ruotsi – Suomi 23.5.2024

Tänään MM-kisojen puolivälierässä kohtaavat Ruotsi ja Suomi, kun kamppailu alkaa klo 21:20 Suomen aikaa. Ruotsi, joka voitti oman lohkonsa vakuuttavilla esityksillään, lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Suomi sen sijaan joutui taistelemaan kynsin ja hampain jatkopaikastaan ja eteni pudotuspeleihin vain niukasti.

Mikä on Granlundin poissaolon merkitys?

Suomen joukkue kohtaa merkittävän haasteen, sillä kapteeni Mikael Granlund on sivussa pelikiellon vuoksi. Granlundin poissaolo on kova isku, sillä hän on ollut joukkueen tärkeimpiä pelaajia sekä kentällä että pukukopissa. Tämä tarjoaa muille pelaajille tilaisuuden astua esiin ja ottaa vastuuta, mikä voi tuoda yllätysmomentin otteluun.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Avausmaali on elintärkeä

Avausmaalin merkitys korostuu tässä kohtaamisessa. Mikäli Suomi onnistuu iskemään ottelun ensimmäisen maalin, paineet siirtyvät nopeasti Ruotsin puolelle. Ruotsin nimekäs ja taitava kokoonpano saattaa kokea hermostumista, jos he joutuvat pelaamaan takaa-ajajana. Suomella ei ole ottelussa mitään hävittävää, mikä saattaa vapauttaa joukkueen pelaamaan rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

Leijonille yllätysvoitto?

Suomen yllätysvoitto on täysin mahdollinen, mikäli joukkue pystyy hyödyntämään avausmaalin tuoman henkisen yliotteen ja pelaamaan kurinalaisesti läpi ottelun. Ruotsi on ehdottomasti kova vastustaja, mutta pudotuspelit ovat tunnetusti arvaamattomia, ja Suomi on osoittanut aiemminkin kykynsä venyä huippusuorituksiin ratkaisevilla hetkillä. Tänään illalla nähdään, pystyykö Suomi yllättämään ja etenemään välieriin.

Pelivihje: Suomi 6.30

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

184 Lukukerrat