MM-kisat pitkävetovihje: Suomi – Sveitsi 21.5.2024

Toukokuun 21. päivänä 2024 klo 21:20 Suomen aikaa, Leijonat kohtaavat Sveitsin MM-kisojen ratkaisevassa ottelussa. Sveitsi on jo varmistanut jatkopaikkansa vakuuttavilla esityksillään lohko-otteluissa, mutta Suomella on kaikki pelissä. Leijonien jatkopaikka ei ole vielä varma, ja joukkue tarvitsee tästä ottelusta vähintään kaksi pistettä, eli voiton varsinaisella peliajalla tai sen jälkeen.

Kriittinen ottelu Leijonille

Suomen tilanne on kriittinen. Itävallan odotetaan voittavan Iso-Britannian varsinaisella peliajalla, mikä tarkoittaa, että Suomi ei voi luottaa muihin tuloksiin varmistaakseen jatkopaikkansa. Ainoa vaihtoehto on ottaa voitto Sveitsistä, mikä ei tule olemaan helppoa, sillä sveitsiläiset ovat osoittaneet vahvuutensa läpi turnauksen.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Sveitsi ei anna mitään ilmaiseksi

Sveitsi on ollut vakuuttava lohko-otteluissaan, pelaamalla tiivistä ja kurinalaista jääkiekkoa. Heidän hyökkäyksensä on ollut tehokas ja puolustuksensa erittäin pitävä, mikä on tehnyt heistä vaikeasti voitettavan joukkueen. Sveitsillä ei ole tässä ottelussa paineita, mikä saattaa kuitenkin avata Leijonille mahdollisuuksia.

Suomen on kaivettava esiin parasta osaamistaan. Leijonien täytyy pelata kurinalaisesti, välttää virheitä ja hyödyntää kaikki maalipaikkansa. Suomen maalivahtipeli on ollut vahvaa koko turnauksen ajan, ja se on avainasemassa myös tässä ottelussa. Puolustuksen täytyy pitää Sveitsin vaaralliset hyökkääjät kurissa, ja hyökkäyksen on oltava terävimmillään.

Leijonien yksilöiden pitää nousta esiin

Kapteeni ja kokeneet pelaajat, kuten Mikael Granlund ja Hannes Björninen, ovat ratkaisevassa roolissa. Heidän kokemuksensa ja johtajuutensa voivat olla juuri se tarvittava tekijä, joka kääntää tiukan ottelun Suomen eduksi. Nuorempien pelaajien, kuten Jesse Puljujärven ja Oliver Kapasen, on astuttava esiin ja näytettävä kykynsä.

Ottelusta on tulossa äärimmäisen jännittävä ja varmasti tunteita herättävä. Suomi tarvitsee kannattajiensa tuen, ja koko joukkueen on pelattava sydämellään saavuttaakseen voiton. Leijonat ovat ennenkin nousseet vaikeista tilanteista, ja nyt heillä on mahdollisuus kirjoittaa uusi sankaritarina jääkiekon MM-kisoissa.

Pelivihje: Suomi 2.40

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

131 Lukukerrat