MM-kisat pitkävetovihje: Kanada – Suomi 18.5.2024

Jääkiekon MM-kisojen odotettu kohtaaminen Kanadan ja Suomen välillä on käsillä. Kanada on kerännyt neljästä ottelusta 11 pistettä ja Suomella on vastaavasti 7 pistettä. Ottelu on elintärkeä Suomelle, joka kärsi yllättävän tappion Itävallalle 3-2, ja kaipaa kipeästi jokaisen mahdollisen pisteen jatkoon päästäkseen.

Kanada

Kanadan joukkue on ollut vahvassa vireessä turnauksen alusta lähtien. Neljästä ottelusta saatu 11 pistettä ja maalisuhde 20:10 kertovat joukkueen hyökkäysvoimasta ja tehokkuudesta. Kanadan hyökkäys on monipuolinen ja laaja, ja joukkue on näyttänyt kykynsä tehdä maaleja tasaisesti läpi turnauksen. Heidän pelinsä perustuu nopeaan ja hyökkäävään jääkiekkoon, jossa yksilötaidot ja joukkuepeli yhdistyvät saumattomasti. Tärkeimpiä pelaajia ovat olleet hyökkääjät kuten John Tavares ja Connor Bedard, jotka ovat tehneet merkittäviä tehoja.

Suomi

Suomi on tunnettu vahvasta puolustuspelaamisestaan ja joukkue on luottanut tähän strategiaan myös näissä kisoissa. Vaikka maalisuhde 14:5 osoittaa vahvaa puolustusta, shokeeraava tappio Itävallalle toi esiin myös haavoittuvuuksia. Suomen joukkueessa on kuitenkin potentiaalia ja kokemusta, ja heidän puolustusvoittoinen pelitapansa on tuottanut tulosta aiemmissa turnauksissa. Joukkueen tähtipelaajat kuten Mikael Granlund ja Oliver Kapanen ovat avainroolissa, kun Suomi pyrkii pitämään Kanadan hyökkäyksen kurissa ja löytämään tehoja hyökkäyspäässä.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Ennuste otteluun

Vaikka Kanada lähtee otteluun ennakkosuosikkina, Suomella on kaikki mahdollisuudet yllätysvoittoon. Kanadan hyökkäysvoima on merkittävä haaste, mutta Suomen tiivis puolustuspelaaminen voi tuottaa heille ongelmia, erityisesti jos Kanada lähtee otteluun hieman takki auki. Suomen menestys riippuu pitkälti siitä, kuinka hyvin he pystyvät hyödyntämään maalipaikkansa ja pitämään Kanadan tähtihyökkääjät kurissa. Suomella on mahdollisuus napata yllätysvoitto, mikäli he pystyvät pelaamaan kurinalaisesti ja hyödyntämään Kanadan mahdolliset virheet. Tämä ottelu on ratkaiseva Suomelle jatkon kannalta, ja se tarjoaa varmasti jännittäviä hetkiä jääkiekkofaneille.

Pelivihje: Suomi 3.70

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

187 Lukukerrat