NHL pitkävetovihje: Colorado Avalanche – St.Louis Blues 2.11.2023

Colorado Avalanche kohtaa St. Louis Bluesin jännittävässä NHL-ottelussa 2. marraskuuta 2023. Avalanche on tällä hetkellä läntisen konferenssin kolmantena, keräten kahdeksasta pelistään vakuuttavat 12 pistettä. Heidän maalisuhde on 28 tehtyä maalia ja 20 päästettyä maalia. St. Louis Blues sen sijaan kamppailee konferenssin alapäässä ollen vasta sijalla 12. He ovat keränneet seitsemästä ottelusta vaatimattomat seitsemän pistettä ja maalisuhde on 14 tehtyä maalia ja 20 päästettyä maalia.

Colorado Avalanche

Avalanche on vahva ja kokenut joukkue, joka on osoittanut potentiaalinsa jo alkukaudella. Heidän hyökkäyksensä on ollut tehokas, ja heillä on monta maalintekijää, kuten Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen ja Cale Makar. Maalivahti Alexandar Georgiyev on myös ollut loistava, antaen joukkueelleen mahdollisuuden voittaa pelejä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

St.Louis Blues ei saa pakettia kasattua

St. Louis Bluesilla on ollut vaikeampaa. Heidän hyökkäyksensä on ollut epävakaata, ja puolustus on päästänyt liikaa maaleja. Joukkue tarvitsee enemmän yhtenäisyyttä ja vahvempaa puolustuspeliä voittaakseen.

Miksi Colorado Avalanche voittaa tämän ottelun?

Heidän vahva hyökkäys ja maalivahtipeli antavat heille selkeän edun. Avalanche pelaa myös kotikentällään, mikä tuo lisää itseluottamusta ja tukea fanien muodossa. Heidän joukkueensa on pelannut paremmin ja yhtenäisemmin kuin St. Louis Blues. Avalanche tulee hallitsemaan kiekkoa, luomaan maalintekotilanteita ja hyödyntämään vastustajan virheet. Oodotamme Avalanchen ottavan selvän voiton tästä kamppailusta ja jatkavan vahvaa kauttaan läntisen konferenssin kärkipäässä.

Pelivihje: Colorado Avalanche 1.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

288 Lukukerrat