Liiga pitkävetovihje: Tappara – Jukurit 23.1.2024

Tappara ja Jukurit kohtaavat tärkeässä Liigan jääkiekko-ottelussa 23. tammikuuta 2024. Ottelu lupaa olla kiihkeä, kun molemmat joukkueet pyrkivät vahvistamaan asemiaan sarjataulukossa. Tappara saa kotiedun ja istuu sarjataulukon toisella sijalla 79 pisteellään, kun taas Jukurit on heti perässä kolmantena 73 pisteellä.

Tappara

Tappara on ollut vakuuttava tällä kaudella, keräten 40 ottelusta 79 pistettä ja maalisuhteeksi 136:96. Joukkue on kuitenkin voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kertoo joukkueella olleen vaikeuksia viime aikoina. Tämä avaa mahdollisuuden Jukureille, jotka ovat nousseet vahvasti sarjataulukossa neljän peräkkäisen voiton myötä.

Jukurit

Jukurit on kerännyt 41 ottelusta 73 pistettä ja maalisuhde on 134:95. Joukkue on ollut kuumassa vireessä voittaen neljä viimeistä otteluaan peräkkäin. Tämä vahva suoritus antaa heille itseluottamusta ja momenttumia kohtaamiseen Tapparaa vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Jukurien voittoputkelle jatkoa?

Jukurit voi voittaa ottelun, koska he ovat löytäneet uuden vaihteen ja pelanneet tehokkaasti viime aikoina. Heidän vahva maalivahtipeli ja kyky tehdä maaleja antavat heille etulyöntiaseman. Tapparan vaikeudet viime peleissä voivat myös antaa Jukureille tilaisuuden hyödyntää tilannetta.

Odotettavissa on tasainen ja jännittävä kohtaaminen, mutta Jukurit voi hyvin käyttää hyväkseen virettään ja voittaa ottelun

Pelivihje: Jukurit 2.55

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

265 Lukukerrat