Liiga pitkävetovihje: KooKoo – HIFK 4.11.2023

KooKoo ja HIFK kohtaavat jännittävässä Liigan jääkiekko-ottelussa tänään lauantaina 4. marraskuuta 2023.

Kouvolan KooKoo

KooKoo löytyy sarjataulukon keskikastista, kun he ovat pelanneet 20 ottelua ja keränneet yhteensä 26 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 56 tehtyä maalia ja 65 päästettyä maalia. Viidestä edellisestä ottelustaan KooKoo on onnistunut voittamaan kolme, mikä osoittaa joukkueen kyvyn kilpailla vahvasti Liigassa. Joukkueen suorituksista puuttuu kuitenkin vielä tasaisuus.

Helsingin IFK

HIFK sen sijaan nauttii TOP4 sijoituksesta sarjataulukossa, kerättyään 32 pistettä 18 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on 53 tehtyä maalia ja 42 päästettyä maalia. HIFK on myös voittanut kolme viidestä viimeisestä ottelustaan, mikä kertoo joukkueen vahvasta suorituskyvystä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi HIFK voittaa tämän ottelun?

HIFK:n vahvempi sijoitus sarjataulukossa ja vähemmän päästettyjä maaleja kertovat heidän puolustuksellisesta vakaudesta. Joukkueen puolustus on ollut vahva, ja se on auttanut heitä pitämään vastustajansa kurissa. HIFK:lla on laadukas hyökkäys, joka on pystynyt luomaan maalintekomahdollisuuksia. Heidän kykynsä tehdä maaleja, yhdistettynä vahvaan puolustukseen, tekee heistä vaikeasti voitettavan vastustajan. HIFK:lla on kokemusta menestyksekkäästä pelaamisesta Liigassa, ja heidän pelaajillaan on mahdollisuus tehdä ratkaisevia suorituksia tiukoissa tilanteissa.

Vaikka KooKoo on osoittanut kykynsä voittaa pelejä ja kilpailla vahvasti, HIFK:n kokonaisvaltainen vahvuus ja laadukas pelaajisto antavat heille etulyöntiaseman tässä ottelussa. Tämä johtaa siihen, että HIFK voittaa tämän kohtaamisen ja jatkaa vahvaa suorittamistaan Liigassa.

Pelivihje: HIFK 2.25

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

344 Lukukerrat