Liiga pitkävetovihje: Jukurit – Tappara 7.2.2024

Liigan jääkiekkokierros tarjoaa jännittävän ottelun, kun kotijoukkue Jukurit isännöi Tapparaa 7.2.2024.

Jukurit

Jukurit on vakuuttavasti sarjataulukon kolmantena 87 pisteen voittosaaliilla 47 ottelusta. Joukkueen maalisuhde, 156 tehtyä ja 107 päästettyä maalia, kertoo tehokkaasta hyökkäyspelistä ja vahvasta puolustuksesta. Jukurit on myös osoittanut vireensä viimeaikaisissa otteluissa voittaen neljä viidestä edellisestä kamppailustaan. Tämä antaa joukkueelle positiivisen momentumin tulevaan kohtaamiseen Tapparaa vastaan.

Tappara

Tappara taistelee tiukasti sarjataulukon kakkossijasta, keräten 91 pistettä 46 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 154 tehtyä ja 111 päästettyä maalia, heijastelee vahvaa hyökkäyspeliä yhdistettynä kelvolliseen puolustukseen. Myös Tappara on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen kovavireisyyden.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Tiukka taistelu tiedossa

Ottelun voittajan ennustaminen ei ole helppoa, kun molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä. Kuitenkin Tapparalla on etulyöntiasema kokemuksen ja pelaajien yhteistyön suhteen. Joukkueen vahva puolustus tarjoaa ratkaisevan edun tiukassa kamppailussa. Lopullinen ennustus perustuu siihen, että Tappara onnistuu hyödyntämään vahvuutensa kokonaisvaltaisemmin ja napauttamaan tärkeitä maaleja tiukan puolustuspelin lomassa. Näin ollen Tappara voittaa ottelun tiukassa kamppailussa, ja joukkue jatkaa vahvaa suorittamistaan kohti sarjataulukon kärkipaikkaa.

Pelivihje: Tappara 2.10

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa yugin bonarit

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

248 Lukukerrat