Liiga pitkävetovihje: HIFK – Lukko 20.12.2023

Liigan jännittävä jääkiekko-ottelu lähestyy, kun HIFK ja Lukko kohtaavat toisensa 20.12.2023. Ottelu lupaa olla kiihkeä, kun molemmat joukkueet tavoittelevat voittoa ja parempaa sijoitusta sarjataulukossa.

HIFK

Kotijoukkue HIFK on tällä hetkellä vahvasti kiinni sarjataulukon kolmannella sijalla, kerättyään 30 ottelusta vaikuttavat 52 pistettä. Maalisuhde, 93 tehtyä ja 74 päästettyä maalia, kertoo joukkueen tehokkaasta hyökkäyksestä ja solidaarisesta puolustuksesta. Viimeisten viiden ottelun saldo on HIFK:lla kolme voittoa. Joukkue on osoittanut kykynsä voittaa kovia vastustajia ja ylläpitää vahvaa suoritustasoaan. Tämä antaa heille itseluottamusta ja vahvistaa asemiaan tärkeässä kohtaamisessa Lukkoa vastaan.

Lukko

Lukko taistelee myös kovasti paremmasta sijoituksesta sarjataulukossa ja on tällä hetkellä neljäntenä, kerättyään 31 ottelusta 48 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 80 tehtyä ja 81 päästettyä maalia, kuvastaa tiukkoja ja tasaisia otteluita. Lukon kolme voittoa viidestä edellisestä ottelusta osoittavat joukkueen kilpailullisen luonteen ja halun voittaa tärkeitä pelejä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten HIFK voittaa tämän odotetun kohtaamisen?

Kotijoukkueen vahva maaliero, tehokas hyökkäys ja hyvä joukkuehenki ovat avaintekijöitä. HIFK:n pelaajat ovat osoittaneet kykynsä voittaa kovia vastustajia, ja kotiyleisön tuki antaa heille ylimääräistä energiaa. HIFK:n pelaajien yhteistyö ja vahva pelisysteemi ovat olleet vakuuttavia. Näiden tekijöiden yhdistelmä antaa HIFK:lle edun, joka auttaa heitä voittamaan tämän tiukan taistelun ja jatkamaan vahvaa kauttaan kohti Liigan kärkeä.

Pelivihje: HIFK 1.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

326 Lukukerrat