Liiga pitkävetovihje: Tappara – KooKoo 19.12.2023

Liigan kiekkokierros tarjoaa jännittävän kohtaamisen, kun sarjajohtaja Tappara isännöi KooKoota 19. joulukuuta 2023.

Tappara

Tappara on osoittanut vahvuutensa ollen sarjataulukon kärjessä 67 pisteellä 30 ottelusta. Joukkueen maalisuhde, 113 tehtyä ja 71 päästettyä maalia, kertoo vakuuttavasta hyökkäyspelistä ja tiiviistä puolustuksesta. Neljän ottelun voittoputki luo joukkueelle itseluottamusta.

KooKoo

KooKoo puolestaan löytyy sarjataulukosta sijalta 12, kerättyään 30 ottelusta 39 pistettä. Maalisuhde 81:85 kuvastaa joukkueen tasaista suorittamista kentällä. Vaikka joukkue on voittanut kolme viidestä viimeisestä ottelustaan, se saapuu Tampereelle altavastaajana.

Tappara on ylivoimainen

Ottelun avainpelaajia Tapparalle ovat olleet tehokkaat hyökkääjät ja varma puolustus. Kokeneet pelaajat ovat nostaneet tasoaan, tuoden joukkueelle ratkaisevia maaleja. Maalivahti Christian Heljanko on ollut vakuuttava maalillaan, torjuen tärkeitä tilanteita. KooKoon on etsittävä keinoja pysäyttää Tapparan vahva hyökkäys. Joukkueen on panostettava tiiviiseen puolustuspeliin ja hyödynnettävä vastaiskujaan. Avausmaalin merkitys korostuu, ja KooKoon on pystyttävä pysymään mukana maalinteossa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Tappara sitten voittaa?

Joukkue on osoittanut vahvuutensa niin hyökkäys- kuin puolustuspelissä. Kotietu, kova vire ja joukkueen tasapaino tekevät Tapparasta vaikeasti voitettavan vastustajan. Tapparan pelaajilla on kokemusta suurista peleistä, ja he kykenevät hallitsemaan peliä eri tilanteissa. Odotettavissa on kiihkeä kamppailu, mutta Tappara on ennakkosuosikki kotikaukalossaan. Heidän vahva joukkuepeli, maalivahtipeli ja kokeneiden pelaajien panos ratkaisevat ottelun Tapparan eduksi.

Pelivihje: Tappara 1.75

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

378 Lukukerrat