Liiga pitkävetovihje: Tappara – Kärpät 29.11.2023

Liigan kiekkokaudella 2023 Tappara ja Kärpät kohtaavat jännittävässä ottelussa Nokia Areenalla 29. marraskuuta.

Tappara

Tappara lähtee otteluun vahvassa asemassa, sillä joukkue on sarjataulukon toisena kerättyään 24 ottelusta komeat 52 pistettä. Maalisuhde, 88 tehtyä maalia ja 56 päästettyä maalia, kertoo joukkueen tehokkaasta hyökkäyspelistä ja vahvasta puolustuksesta. Tappara on myös vakuuttanut viime aikoina voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Tämä luo joukkueeseen hyvää itseluottamusta ja nostaa odotuksia tulevasta kohtaamisesta. Joukkueen vireen huippu nähdään kotiyleisön edessä, ja Nokia Areena saa varmasti nauttia intensiivisestä ja taiturimaisesta jääkiekosta.

Kärpät

Kärpät saapuu otteluun sarjataulukon neljänneltä sijalta, kerättyään 24 ottelusta 42 pistettä. Maalisuhde, 67 tehtyä maalia ja 52 päästettyä maalia, osoittaa myös joukkueen kyvyn löytää maaliverkko. Kärpät on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kertoo heidän kilpailullisesta asenteestaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Pisteet jäävät kotijoukkueelle

Ottelusta odotetaan tiukkaa taistoa, mutta Tapparalla on useita vahvuuksia, jotka voivat kääntää ottelun heidän eduksi. Kotiedun merkitys on suuri, ja Nokia Areenan tunnelma voi olla ratkaiseva tekijä. Tapparan tehokas maalinteko, vankka puolustuspeli ja hyvä vire antavat heille etulyöntiaseman. Joukkueen hyvä ottelurytmi ja voittoputki luovat positiivisen ilmapiirin joukkueessa. Tappara voittaa kotikentällään Nokia Areenalla, tuoden iloa faneilleen ja jatkaen vahvaa suorittamistaan Liigassa.

Pelivihje: Tappara 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

387 Lukukerrat