Liiga pitkävetovihje: Ilves – KooKoo 30.12.2023

Liigan kärki kohtaa pohjan jännittävässä kamppailussa, kun sarjajohtaja Ilves isännöi KooKoota 30.12.2023.

Ilves

Ilveksen dominanssi sarjataulukon kärkipäässä on vaikuttava, sillä 35 ottelusta on kertynyt komeat 71 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 116 tehtyä ja 88 päästettyä maalia, heijastelee vahvaa hyökkäyspeliä ja samalla myös tiivistä puolustusta. Vaikka Ilves onkin voittanut kolmesta viime pelistään vain kolme, joukkue on silti vahvoilla.

KooKoo

KooKoo taistelee taulukon alapäässä sijalla 14 ja on kerännyt 42 pistettä 34 ottelusta. Maalisuhde 94:101 kertoo joukkueen tasaisen heikosta suorittamisesta. KooKoo on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelusta, mikä antaa joukkueelle tiettyä itseluottamusta.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Ilves lähtee otteluun suosikkina?

Ennen kaikkea Ilveksen vahva asema sarjataulukon kärjessä ja tehokas maalinteko antavat joukkueelle selkeän etulyöntiaseman. Ilveksen kokemus ja pelaajien välinen kemia ovat olleet avain menestykseen tällä kaudella. Vaikka KooKoo onkin taistellut tiukasti, Ilveksen kotietu ja vahva kotiyleisö tukevat joukkuetta voittoon.

Ilves voi odottaa voittavansa tämän ottelun, koska joukkueella on laadukas materiaali, hyvä vire ja potentiaali ratkaista pelejä. KooKoo tulee varmasti antamaan vastusta, mutta Ilveksen vahvuus ja kokemus voivat kääntää ottelun kotijoukkueelle suotuisaksi.

Pelivihje: Ilves 1.60

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

338 Lukukerrat