Liiga pitkävetovihje: Jukurit – KooKoo 28.12.2023

Liigan jännittävä jääkiekko-ottelu on edessä, kun Jukurit isännöi KooKoota 28. joulukuuta 2023. Ottelu lupaa tarjota katsojilleen kiehtovan kamppailun, kun kotijoukkue Jukurit, sijoittuen sarjataulukon neljännelle sijalle, ottaa mittaa KooKoosta, joka löytyy sijalta 13.

Jukurit

Jukurit on pelannut vahvan alkukauden, keräten 32 ottelusta komeat 51 pistettä. Maalisuhde 97:80 kertoo joukkueen tehokkuudesta molemmissa päissä kenttää. Joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa sen hyvän vireen. Jukurit pyrkii jatkamaan voittojen tiellä ja vahvistamaan asemiaan kärkikahinoissa.

KooKoo

KooKoo taistelee keskikastissa ja on sarjataulukossa sijalla 13. Joukkue on kerännyt 33 ottelusta 42 pistettä, ja maalisuhde 90:95 kuvastaa tasaisempaa suorittamista. KooKoo on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan ja tulee varmasti olemaan haastava vastus Jukureille.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Jukurit voittaa tämän ottelun?

Joukkueen vahva asema sarjataulukossa, tehokas maalinteko ja hyvä vire antavat sille etulyöntiaseman. Kotiyleisön tuella on myös merkittävä rooli, kun joukkue pyrkii pitämään voittoputkensa elossa. Jukurit on osoittanut kykynsä voittaa tiukkoja pelejä, ja tämä ottelu ei poikkea siitä kaavasta. Odotettavissa on intensiivinen ja tasaväkinen kohtaaminen, mutta Jukurit näyttää olevan hieman vahvempi, ja kotiyleisön tuellaan he voittavat tämän ottelun tiukan taistelun jälkeen.

Pelivihje: Jukurit 1.95

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

343 Lukukerrat