Liiga pitkävetovihje: SaiPa – Pelicans 28.11.2023

Liigassa kohtaavat 28. marraskuuta 2023 SaiPa ja Pelicans, kaksi joukkuetta, jotka ovat sijoittuneet eri tavoin sarjataulukossa.

SaiPa

SaiPa löytyy sijalta 15, ja se on kerännyt 17 pistettä 22 ottelusta, maalisuhteen ollessa 53 tehtyä ja 93 päästettyä. Joukkue on taistelemassa paremmasta sijoituksesta ja kaipaa voittoa noustakseen ylemmäs taulukossa. Viidestä viimeisestä ottelustaan SaiPa on voittanut vain yhden, joten heillä on nälkää parantaa tulostaan.

Pelicans

Pelicans on sarjataulukossa 10. sijalla, ja joukkue on kerännyt 33 pistettä 24 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 60 tehtyä ja 71 päästettyä. Pelicansilla on ollut vahva viime aikoina, voittaen neljä viimeisestä viidestä ottelustaan. Joukkue on siis hyvässä vireessä, ja pelaajilla on itseluottamusta.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Pelicansin avaimet voittoon

Pelicansilla onkin hyvät mahdollisuudet voittoon tässä kohtaamisessa. Heidän hyvä vireensä ja vahva esityksensä viime otteluissa antavat heille etulyöntiaseman. Kun katsoo joukkueiden maalisuhteita, Pelicansilla on ollut tasapainoisempi suorituskyky hyökkäys- ja puolustuspäässä. Pelicans voittaa tämän ottelun todennäköisesti vahvan joukkuesuorituksen ja viimeaikaisten hyvien tulosten ansiosta. Heidän pelaajillaan on tällä hetkellä paljon itseluottamusta ja voitontahtoa, mikä voi olla ratkaiseva tekijä tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Pelicans 1.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

307 Lukukerrat