Liiga pitkävetovihje: Lukko – JYP 15.12.2023

Lukko ja JYP kohtaavat jännittävässä Liiga-jääkiekko-ottelussa 15.12.2023.

Lukko

Lukko on tällä hetkellä sarjataulukossa 9. sijalla, keräten 29 ottelusta 42 pistettä, ja maalisuhde on 74:78. Joukkueen pelaaminen on ollut hieman vaihtelevaa, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta. Lukon suoritus on ollut kohtalainen, mutta joukkue kaipaa lisää voittoja noustakseen taulukossa ylemmäs.

JYP

JYP on napannut 27 ottelusta 42 pistettä ja pitää 8. sijaa hallussaan. Maalisuhde on tasainen 77:77. JYPillä on ollut viime aikoina parempi vire voittaen kaksi ottelua peräkkäin. Joukkueessa on selkeästi nähtävissä parannusta, ja se pyrkii nousemaan sarjataulukossa ylöspäin.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten JYP voittaa tämän ottelun?

Joukkue on onnistunut löytämään tasapainon hyökkäyksen ja puolustuksen välillä. Heidän maalisuhde on tällä hetkellä tasapainoinen, mikä osoittaa vahvaa suoritusta kummallakin alueella. JYPin voittoputki antaa heille itseluottamusta ja positiivista energiaa. JYPin hyvät otteet kahdessa edellisessä ottelussa antavat joukkueelle myös psykologisen edun. Pelaajat luottavat tekemiseen ja he ovat motivoituneita jatkamaan voittoputkeaan. Heidän joukkuehenki on korkealla, ja yhteistyö kentällä on saumatonta.

Voimme odottaa tiivistä kamppailua, mutta JYPillä on mahdollisuus ottaa voitto kotiin vahvan pelaamisen ja voittoputken siivittämänä. Lukko saa kuitenkin varmasti vastusta, ja ottelusta voi muodostua kiehtova taistelu sarjapisteistä.

Pelivihje: JYP 3.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

408 Lukukerrat