Liiga pitkävetovihje: Pelicans – KalPa 31.10.2023

Tiistaina 31. lokakuuta 2023 pelataan Liigan jääkiekko-ottelu, kun Pelicans isännöi KalPaa Lahden Isku Areenalla. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukon keskikastissa, mutta molemmilla on mahdollisuus nousta ylöspäin. Pelicans sijaitsee taulukossa 13. sijalla ja KalPa seuraa heti yläpuolella 12. sijalla.

Pelicans on kerännyt 17 ottelusta 20 pistettä, kun taas KalPa on pelannut yhden ottelun vähemmän ja kerännyt 21 pistettä. Maalisuhde kertoo, että Pelicans on tehnyt 42 maalia ja päästänyt 54, kun taas KalPan maalisuhde on 41:48. Tämä osoittaa, että Pelicansin puolustus on edelleen haavoittuvainen, mutta heillä on myös potentiaalia tehdä maaleja.

Viimeisistä viidestä ottelusta Pelicans on voittanut kolme ja KalPa kaksi. Tämä antaa Pelicansille edun otteluun pelivireen puolesta.

Pelicans

Pelicans on nuori joukkue, joka on osoittanut kasvua tällä kaudella. Heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut vahvaa, ja heillä on useita nuoria pelaajia, jotka ovat nousseet esiin. Kapteeni Miika Roine on johtanut joukkuettaan niin kaukalossa kuin pukukopissakin. Puolustuksessa Pelicansilla voi olla haasteita, mutta he ovat parantaneet peliään viime aikoina. Maalivahti Juho Olkinuora on osoittanut kyvykkyytensä ja voi olla ratkaisevassa roolissa tässä ottelussa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

KalPa

KalPa on myös kilpailukykyinen joukkue, joka pyrkii nousemaan taulukossa ylöspäin. Heidän hyökkäyksensä on osittain riippuvainen tähtipelaaja Colby Sissonsista, mutta muiden onnistuessa myös he voivat olla vaarallisia. Puolustuksessa KalPalla on ollut ongelmia, ja Pelicansin vahva hyökkäys voi hyödyntää näitä haavoittuvuuksia.

Miksi Pelicans voittaa?

  1. Pelicansin vahva hyökkäys on valttikortti. He ovat kyenneet tekemään maaleja tehokkaasti, ja KalPan puolustus saattaa olla vaikeuksissa laajan hyökkäysrintaman kanssa.
  2. Pelicansin maalivahti Juho Olkinuoralla on ollut vahvoja esityksiä, ja hän voi ottaa tärkeän roolin estämällä KalPan maalintekoa.
  3. Kotietu antaa Pelicansille ylimääräistä energiaa ja tukea. Fanien tuki voi olla ratkaiseva tekijä tässä tasaisessa kohtaamisessa.

Pelicansilla on hyvät mahdollisuudet voittaa tämä ottelu vahvan hyökkäyksen ja kotiedun ansiosta.

Pelivihje: Pelicans 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

387 Lukukerrat