Liiga pitkävetovihje: Kärpät – Pelicans 21.12.2023

Liigan jääkiekko-ottelussa kohtaavat Kärpät ja Pelicans 21. joulukuuta 2023.

Kärpät

Kärpät löytyy sarjataulukon kuudennelta sijalta, kerättyään 31 ottelusta yhteensä 46 pistettä. Joukkueen maalisuhde on tasainen, 79 tehtyä maalia ja 80 päästettyä. Viimeaikaisessa vireessä on ollut haasteita, sillä Kärpät on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Pelicans

Vierailijajoukkue Pelicans on sarjataulukossa heti Kärppien alapuolella seitsemännellä sijalla, keräten samoin 31 ottelusta 46 pistettä. Maalisuhde on hieman epäedullinen, 74 tehtyä maalia ja 84 päästettyä. Toisin kuin kotijoukkue, Pelicansilla on ollut parempi jakso, voittaen kolme viidestä viimeisimmästä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Ottelun odotetaan olevan tasainen, kun kaksi sarjataulukossa lähellä olevaa joukkuetta kohtaavat. Kumpikin joukkue tarvitsee voiton kohottaakseen sijoitustaan sarjataulukossa ja pysyäkseen mukana kärkikamppailussa.

Miksi sitten Pelicans voittaa tämän ottelun?

Joukkue on viime aikoina osoittanut parempaa pelivirettä voittaen useamman ottelun kuin Kärpät. Pelicansilla on myös joukkuehenkeä ja itseluottamusta korkealla voitokkaan jakson myötä. Jos he onnistuvat hyödyntämään Kärppien mahdolliset puolustukselliset heikkoudet, voitto on täysin mahdollinen. Pelicansin kollektiivinen ponnistus ja hyvä pelivire voivat kääntää ottelun heidän eduksensa.

Pelivihje: Pelicans 3.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

397 Lukukerrat