Liiga pitkävetovihje: Pelicans – SaiPa 3.11.2023

Tänään perjantaina 3. marraskuuta 2023 kiekkokansa pääsee seuraamaan jännittävää kamppailua, kun Pelicans ja SaiPa kohtaavat Liigan taistossa. Tämä ottelu lupaa tarjota viihdyttävää taistelua, kun joukkueet kilpailevat sarjapisteistä ja paremmasta sijoituksesta.

Pelicans

Pelicans, tällä hetkellä sarjataulukon 13. sijalla, on pelannut 18 ottelua ja kerännyt yhteensä 20 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 43 tehtyä maalia ja 56 päästettyä maalia. Viime aikoina Pelicansin vire on ollut vaihteleva, voittaen kaksi viimeisestä viidestä ottelusta. Heidän tulosten heilahteluistaan huolimatta he lähtevät otteluun suosikkina huomattavasti alemmalla sarjasijalla olevaa SaiPaa vastaan.

SaiPa

SaiPa sen sijaan kamppailee sarjan pohjalla, sijoittuen sarjataulukon viimeiselle sijalle. 16 ottelun jälkeen he ovat keränneet 13 pistettä, ja maalisuhde kertoo pahoista ongelmista, 40 tehtyä ja 66 päästettyä maalia. Joukkueen tilanne on tällä hetkellä vaikea, sillä he ovat hävinneet neljä viimeisintä otteluaan ja kaipaavat kipeästi voittoa palauttaakseen itseluottamuksensa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Pelicans voittaa tämän ottelun?

Pelicansilla on selvästi vahvempi joukkue kokonaisuutena, kun vertaillaan joukkueiden tähänastisia suorituksia ja pelaajien tasoa. Vaikka Pelicans on voittanut vain kaksi viimeisestä viidestä ottelusta, he ovat osoittaneet kykenevänsä kilpailemaan Liigan kärkijoukkueita vastaan, ja heillä on potentiaalia voittaa SaiPa selvin numeroin. SaiPan vaikeudet eivät ole vielä ohi, ja he ovat neljän ottelun tappioputkessa, mikä vaikuttaa heidän itseluottamukseensa ja suorituskykyynsä.

Odotamme viihdyttävää kamppailua näiden kahden joukkueen välillä, mutta Pelicansin vahvempi pelaajisto ja SaiPan vaikeudet viime aikoina antavat heille selkeän edun tässä ottelussa. Pelicans voittaa ottelun selvin numeroin ja jatkaa nousuaan sarjataulukossa kohti parempaa sijoitusta.

Pelivihje: Pelicans 1.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

464 Lukukerrat