Liiga pitkävetovihjeet: Ässät – KalPa 22.2.2024

Liigan jääkiekko-ottelu Ässät vastaan KalPa lupaa olla tiukka koitos, kun kaksi keskikastin joukkuetta kohtaavat toisensa.

Ässät

Kotijoukkue Ässät asettuu taisteluun sarjataulukon 11. sijalta, kerättyään 51 ottelusta 72 pistettä. Maalisuhde 113:116 kertoo joukkueen tasaisuudesta, vaikka voittoja onkin kertynyt vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta.

KalPa

Vierailija KalPa saapuu otteluun sarjataulukon seitsemänneltä sijalta, 79 pistettä taskussaan ja maalisuhteella 141:136. KalPa on ollut hieman vahvempi viime aikoina, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Näiden tilastojen perusteella odotettavissa on tasainen kamppailu, kun molemmat joukkueet tavoittelevat kauden tärkeitä pisteitä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Pisteet jäävät Poriin

Vaikka Ässät ei ole viime aikoina yltänyt toivottuihin tuloksiin, kotikentällä on aina mahdollista kääntää kurssi. Ässien kannalta voiton avaimet ovat kotiyleisön tuki ja tuttu jäähalli, jossa he ovat tottuneet pelaamaan. Joukkueen on panostettava hyökkäyspeliinsä ja parannettava puolustuspeliään pitääkseen KalPan maalintekoyritykset kurissa.

Lopullisen voiton takana on Ässien nälkäinen asenne ja halu näyttää kotiyleisölle voimansa. Kotiedun hyödyntäminen sekä pelaajien sitoutuminen voittoon ovat ratkaisevia tekijöitä Ässien voitossa. Onnistuneet maalintekoyritykset ja vahva puolustuspelaaminen kotikentällä voivat kääntää ottelun Ässien eduksi.

Pelivihje: Ässät 2.20

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

244 Lukukerrat