Liiga pitkävetovihje: Pelicans – Ässät 28.12.2023

Liigan jääkiekko-ottelu Pelicansin ja Ässien välillä tarjoaa jännittävän kohtaamisen, kun kaksi keskikastin joukkuetta kamppailevat pisteistä. Ottelu Pelicansin kotikentällä Lahden Isku Areenalla 28. joulukuuta 2023 lupaa olla tiukka taistelu, kun molemmat joukkueet tavoittelevat voittoa kohottaakseen asemiaan sarjataulukossa.

Pelicans

Pelicans saapuu otteluun 9. sijalta, kerättyään 33 ottelusta 48 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 78 tehtyä maalia ja 90 päästettyä maalia. Viime aikoina Pelicans on esittänyt vakuuttavia otteita voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Kotiedun turvin he pyrkivät jatkamaan hyvää virettään ja nousemaan sarjataulukossa ylemmäs.

Ässät

Ässät puolestaan on sarjataulukossa hieman edellä 8. sijalla, kerättyään 33 ottelusta 49 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 74 tehtyä maalia ja 70 päästettyä maalia. Ässät on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan, mikä osoittaa joukkueen hyvää virettä ja itseluottamusta ennen kohtaamista Pelicansia vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Ässät voi voittaa tämän ottelun?

Joukkue on löytänyt voittamisen draivinsa voitettuaan kaksi peräkkäistä ottelua, ja tämä positiivinen momentum voi heijastua myös tulevaan kamppailuun. Ässät on ollut vahva puolustuspäässä, mikä voi olla avainvoima tiukassa ottelussa. Pelicansin on oltava valmis kohtaamaan Ässien hyvä vire. Joka tapauksessa odotettavissa on tasainen ja viihdyttävä jääkiekko-ottelu, jossa molemmat joukkueet taistelevat tärkeistä pisteistä.

Pelivihje: Ässät 3.25

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

374 Lukukerrat