Liiga pitkävetovihje: Pelicans – Ässät 17.11.2023

Liigan jääkiekko-ottelu Pelicansin ja Ässien välillä 17. marraskuuta 2023 tarjoaa takuuvarman tiukan kamppailun. Otteluun voi hyödyntää jutun lopusta löytyvää tarjousta, jonka avulla on mahdollista voittaa jopa 384,00€ ilman riskiä! Kyseessä on vain urheiluviihde.com -sivuston lukijoille tarkoitettu eksklusiivinen tarjous.

Pelicans

Pelicans löytyy tällä hetkellä sarjataulukon 13. sijalta, kerättyään 20 ottelusta 24 pistettä, maalisuhteen ollessa 50–61. Viidestä edellisestä ottelusta joukkue on voittanut vain yhden, ja taloudelliset vaikeudet heijastuvat nyt myös jäällä. Pelicansin pelaajisto joutuu taistelemaan paitsi vastustajiaan, myös oman organisaationsa ongelmia vastaan. Heidän täytyy löytää tehokkuutta maalinteossa parantaakseen sarjasijoitustaan. Huomionarvoista on myös joukkueen heikko maalisuhde, joka kuvastaa haasteita niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin.

Ässät

Ässät majailevat sarjataulukon 5. sijalla ja joukkue on kerännyt 20 ottelusta 33 pistettä maalisuhteen ollessa 51–44. Vaikka joukkue on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, se säilyttää silti vahvan aseman sarjataulukossa. Ässien pelaajat ovat osoittaneet kykenevänsä kilpailemaan kärkijoukkueiden kanssa, ja heidän vahva maalisuhde antaa odottaa hyvää myös tulevassa kohtaamisessa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Ässien voitolla 384,00€ ilman riskiä!

Ässien voiton avaimet ovat joukkueen vankka puolustuspeli ja kyky hyödyntää Pelicansin haavoittuvaisuudet. Joukkueen kokemus ja yhteispeli tarjoavat ratkaisevan edun. Mikäli Ässät onnistuu hyödyntämään vastustajansa heikkoudet ja pitämään oman maalin puhtaana, se voi viedä voiton kotiin. Pelicansin on parannettava merkittävästi suoritustaan, jos se aikoo haastaa Ässät. Hyödyntämällä BetNflixin eksklusiivisen tarjouksen, pelivihjeeseen tarttuneet voivat voittaa jopa 384,00€ ilman, että omat rahat ovat pelissä!

Pelivihje: Ässät 3.20

Näin pelaat ilman riskiä:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi (120% bonus 120€ asti)
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Aseta vetokupongille Ässien voitto (3.20)
  • Panosta tervetuliaisbonuksen bonusraha (120€)
  • Nauti voitoista 384,00€

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

377 Lukukerrat