NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – Colorado Avalanche 5.1.2024

Dallas Stars ja Colorado Avalanche kohtaavat 5. tammikuuta 2024, luoden jännittävän ottelun odotuksen molempien joukkueiden vahvasta suorittamisesta tällä kaudella.

Dallas Stars

Dallas Stars on tällä hetkellä läntisen konferenssin 5. sijalla, keräten 36 ottelusta 48 pistettä ja maalisuhteen ollessa 131:111. Viimeaikaiset suoritukset ovat olleet kohtuullisen vahvoja, sillä joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelusta. Tämä antaa heille tarvittavaa itseluottamusta taistelussa Colorado Avalanchea vastaan.

Colorado Avalanche

Colorado Avalanche sijoittuu konferenssissa toiseksi, keräten 38 ottelusta 48 pistettä ja maalisuhde on 139:115. Joukkue on ollut erittäin vakuuttava, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelusta. Tämä näyttää osoittavan joukkueen vahvuutta ja kykyä hallita pelejä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Colorado Avalanche voittaa tämän kohtaamisen?

Joukkue on osoittanut tasaisuutta ja tehokkuutta viime aikoina, ja heidän maalisuhteensa kertoo tehokkaasta hyökkäyspelistä ja vahvasta puolustuksesta. Pelaajien itseluottamus on korkealla, mikä on tärkeää voittojen saavuttamiseksi. Kokonaisuutena odotettavissa on tasainen ja intensiivinen ottelu, mutta Colorado Avalanche saavuttaa voiton vahvemman suorituksen ja tehokkaamman pelitavan ansiosta.

Pelivihje: Colorado Avalanche 2.60

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

274 Lukukerrat