Liiga pitkävetovihje: Tappara – Lukko 5.3.2024

Liigan kärki kohtaa jälleen, kun sarjataulukon ykkönen Tappara isännöi seitsemäntenä olevaa Lukkoa 5. maaliskuuta 2024.

Tappara

Kotijoukkue Tappara on hallinnut sarjataulukkoa, keräten 56 ottelusta vaikuttavat 114 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vakuuttava 188 tehtyä maalia ja 134 päästettyä maalia. Tappara on erityisen hyvässä vireessä, voittaneet neljä edellistä otteluaan ja näyttäneet vahvuutensa niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä.

Lukko

Vierailija Lukko on sarjataulukossa seitsemäntenä 89 pisteen turvin. Joukkue on pelannut tasaisesti koko kauden, keräten 56 ottelusta 145 maalia ja päästäen samalla määrällä maaleja omiin. Lukon viimeaikaiset otteet ovat olleet kohtuullisen hyviä, sillä he ovat voittaneet kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Tämä antaa Lukolle positiivisen vireen ennen kohtaamista sarjakärki Tapparaa vastaan.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Miksi Tappara voittaa tämän ottelun?

Tappara on vahvassa vireessä voitettuaan neljä peräkkäistä ottelua. Joukkueen itsevarmuus ja pelirytmi ovat huipussaan, ja he ovat tottuneet voittamaan. Tappara on osoittanut tasapainoa sekä hyökkäys- että puolustuspäässä, mikä tekee heistä vaikean vastustajan kenelle tahansa. Kotiedun tuoma yleisötuki ja pelin hallinta voivat kallistaa vaakakupin Tapparan eduksi. Yhdistämällä nämä tekijät Tapparan voittokulku jatkuu, ja he nappaavat voiton Lukosta vahvoilla esityksillään.

Pelivihje: Tappara 2.00

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

343 Lukukerrat