Liiga pitkävetovihje: Jukurit – Ilves 5.1.2024

Liigan huippuottelu on edessä, kun Jukurit ja Ilves kohtaavat toisensa 5. tammikuuta 2024. Tämä kohtaaminen sarjataulukon viidennen ja ensimmäisen sijan välillä lupaa olla kiehtova taistelu, kun molemmat joukkueet tavoittelevat arvokkaita pisteitä.

Jukurit

Jukurit pitää vahvasti kiinni viidennestä sijastaan, keräten 57 pistettä 35 ottelusta. Joukkueen maalisuhde 109:87 heijastaa tehokasta hyökkäyspeliä ja vahvaa puolustusta. Jukurit on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän hyvää virettään ja kykyään haastaa vahvoja vastustajia.

Ilves

Ilves on sarjataulukon kärjessä, keräten vaikuttavat 71 pistettä 37 ottelusta. Joukkueen maalisuhde 119:95 kertoo tehokkaasta hyökkäyspelistä, vaikka he ovatkin kohdanneet haasteita puolustuspäässä. Ilveksen viimeaikaiset kaksi voittoa viidestä osoittavat pientä notkahdusta, ja he tulevat varmasti otteluun päättäväisinä parantamaan otteitaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Jukurit voittaa tämän kohtaamisen?

Jukurit on hyvässä vireessä neljän peräkkäisen voiton myötä, ja joukkueen itseluottamus on korkealla. Jukurit on tasapainoinen joukkue, joka pystyy sekä tehokkaaseen hyökkäyspeliin että vahvaan puolustukseen. Kotiyleisön tuki voi myös olla ratkaiseva tekijä, kun joukkue pyrkii haastamaan sarjan kärkijoukkueen.

Ilveksen haasteena voi olla löytää tasapaino hyökkäyksen ja puolustuksen välillä, ja Jukurit voi hyödyntää näitä mahdollisia heikkouksia. Jukurit voittaa, koska he ovat vahvoja kotikentällään, hyvässä vireessä ja valmiita haastamaan kärkijoukkueen.

Pelivihje: Jukurit 2.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

382 Lukukerrat