Liiga pitkävetovihje: Pelicans – Kärpät 23.2.2024

Jännitystä ja odotuksia on ilmassa, kun Liigan kiekkokamppailu käynnistyy 23.2.2024, ja Pelicans isännöi Kärppiä.

Pelicans

Kotijoukkue Pelicans on vakuuttavasti sarjataulukon kolmantena, keräten 52 ottelusta komeat 93 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 155 tehtyä maalia ja 131 päästettyä, osoittaa sekä vahvaa hyökkäyspeliä että luotettavaa puolustusta. Pelicans on erityisen hyvässä vireessä voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Kärpät

Vieraaksi saapuva Kärpät on sarjataulukossa viidentenä, keräten 52 ottelusta 89 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 146 tehtyä maalia ja 131 päästettyä, kuvastaa tasapainoista peliä molemmissa päissä kenttää. Kärpät on myös voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen vahvan vireen.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Pelicans vahvempi tasaisessa ottelussa

Pelicansin vahva kotietu ja viimeaikainen menestys antavat heille etulyöntiaseman. Kotijoukkueella on ollut vahva joukkuehenki, ja he ovat löytäneet voittojen reseptin viime otteluissaan. Pelicansin hyökkäyspeli on ollut tehokasta, ja he ovat pystyneet luomaan runsaasti maalipaikkoja. Pelicans voittaa ottelun kotiyleisönsä tuella, vahvan joukkuehengen avulla ja tehokkaalla hyökkäyspelaamisellaan. Joukkueen pelaajat ovat näyttäneet olevansa valmiita taistelemaan jokaisesta pisteestä, ja he pyrkivät jatkamaan vahvaa suoritustaan sarjataulukon kärjessä.

Pelivihje: Pelicans 1.95

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

438 Lukukerrat