Liiga pitkävetovihje: Ässät – Kärpät 5.1.2024

Liigan mielenkiintoinen jääkiekko-ottelu on edessä, kun Ässät isännöi Kärppiä 5. tammikuuta 2024. Tämä kamppailu lupaa tarjota jännitystä ja taituruutta, kun kotijoukkue Ässät ottaa mittaa neljäntenä olevasta Kärpistä.

Ässät

Ässät on sarjataulukossa kahdeksantena, keräten 52 pistettä 36 ottelusta. Joukkueen maalisuhde 79:80 kuvastaa tiukkoja kamppailuja, joissa Ässät on ollut usein lähellä voittoa. Viime aikoina he ovat onnistuneet voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen kykynsä kilpailla vahvoja vastustajia vastaan.

Kärpät

Kärpät on napannut neljä peräkkäistä voittoa, sijoittuen sarjataulukon neljännelle sijalle 58 kerätyllä pisteellä. Joukkueen maalisuhde 102:95 paljastaa vakuuttavan hyökkäyspelin ja vahvan puolustuksen. Kärpät on selkeästi hyvässä vireessä, mikä luo heille myönteisen ilmapiirin ennen Ässät-kohtaamista.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Kärpät voittaa tämän ottelun?

Joukkue on löytänyt voittamisen reseptin neljällä peräkkäisellä voitolla, ja tämä itseluottamus näkyy heidän pelaamisessaan. Kärpät on ollut vahva molemmissa päissä kenttää, mikä antaa heille monipuolisuutta ja varmuutta erilaisissa tilanteissa.

Kärpät voittaa, koska he ovat vahvassa vireessä ja kykenevät hyödyntämään Ässien haavoittuvaisuuksia. Joukkueen vahva kokoonpano, tehokas hyökkäyspeli ja sitoutunut puolustus antavat heille edun tässä kohtaamisessa. Ässät-ottelu voi olla tiukka, mutta Kärpät lähtee kentälle vahvana suosikkina voittoon.

Pelivihje: Kärpät 2.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

389 Lukukerrat