Liiga pitkävetovihje: Tappara – Pelicans 29.2.2024

Liigan jännittävä jääkiekko-ottelu Tappara vs. Pelicans 29.2.2024 lupaa tarjota katsojilleen kiehtovan kohtaamisen kahden kovan joukkueen välillä.

Tappara

Kotijoukkue Tappara näyttää vahvalta sarjataulukon 2. sijallaan, keräten 108 pistettä 54 ottelusta, ja maalisuhde on vakuuttava 182:133. Viime aikojen menestys on myös Tapparan puolella, sillä joukkue on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Pelicans

Vierailija Pelicans ei kuitenkaan aio antaa periksi. Joukkue pitää hallussaan sarjataulukon 3. sijaa, keräten 97 pistettä 55 ottelusta, ja maalisuhde on kunnioitettava 161:141. Pelicansin kolme voittoa viidestä edellisestä ottelusta kertovat heidän kyvystään haastaa vastustajansa.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Tappara on selvä ennakkosuosikki

Tapparan vahva asema sarjataulukossa antaa sille etulyöntiaseman, mutta pelin kulku on aina arvaamaton. Tapparalta voisi kuitenkin odottaa voittoa, sillä joukkue on osoittanut vahvuutensa niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Maalivahtipeli on ollut vakuuttavaa, ja joukkueen yhtenäisyys kentällä on näkynyt myös viimeaikaisissa voitoissa.

Tapparan voittoon vaikuttavat myös pelaajien tehokkuus ja motivaatio. Joukkueella on selkeä tavoite, ja he pyrkivät vahvistamaan asemiaan sarjataulukossa kohtaamalla Pelicansin voitokkaasti. Tapparan kyky hyödyntää vastustajansa heikkouksia ja pitää oma pelinsä hallinnassa antaa heille mahdollisuuden napata voitto tästä tärkeästä kohtaamisesta.

Pelivihje: Tappara 2.00

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

143 Lukukerrat