Liiga pitkävetovihje: Jukurit – Kärpät 12.3.2024

Jännittävää jääkiekkoiltaa odotetaan, kun Jukurit ja Kärpät kohtaavat toisensa 12. maaliskuuta 2024. Ottelu lupaa olla tiukka, sillä molemmat joukkueet ovat vakuuttaneet suorituksillaan tällä Liigan kaudella.

Jukurit

Kotijoukkue Jukurit lähtee otteluun vahvasta neljännestä sijasta sarjataulukossa, kerättyään 103 pistettä 59 ottelusta. Joukkueen maalisuhde, 195 tehtyä ja 144 päästettyä maalia, heijastaa tehokasta hyökkäyspeliä ja samalla vankkaa puolustusta. Jukurit on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen vireensä juuri oikeaan aikaan kauden ratkaisuhetkillä.

Kärpät

Vierailija Kärpät löytyy sarjataulukon viidenneltä sijalta samalla pistemäärällä kuin Jukurit, eli 103 pistettä 59 ottelusta. Maalisuhde, 171 tehtyä ja 145 päästettyä maalia, kertoo myös joukkueen vahvasta suorituksesta koko kauden ajan. Kärpät on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa, että joukkue on edelleen vaarallinen vastustaja.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Miksi sitten Jukurit voittaisi tämän merkittävän kamppailun?

Jukureiden vahva kotiasema ja yhtenäinen joukkuepeli ovat avaintekijöitä. Joukkue on näyttänyt vahvuutensa erityisesti viime peleissä, ja hyvä maalinteon tehokkuus sekä tiivis puolustus voivat asettaa Kärpät ahtaalle. Jukurien voitokkaan otteen takana on myös pelaajien korkea motivaatio ja tahto menestyä. Koko joukkueen sitoutuminen voittoon on ratkaiseva tekijä, kun Jukurit pyrkii varmistamaan tärkeät pisteet tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Jukurit 2.10

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

232 Lukukerrat