Liiga pitkävetovihje: Kärpät – JYP 9.2.2024

Liigan jääkiekko-ottelu Kärpät vastaan JYP 9. helmikuuta 2024 lupaa mielenkiintoista kamppailua kahden eri sijoilla olevan joukkueen välillä.

Kärpät

Kotijoukkue Kärpät tekee nousua sarjataulukossa hienosti viidentenä, kerättyään 48 ottelusta komeat 80 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 132 tehtyä maalia ja 122 päästettyä maalia, heijastaa vahvaa hyökkäyspelaamista ja samalla myös puolustuksen vakautta.

Kärpät saapuu otteluun vakuuttavista voitoista, kun joukkue on napannut kolme voittoa viidestä edellisestä ottelusta. Tämä kertoo joukkueen konsistentista suorituksesta ja vahvasta pelivireestä. Kärppien pelaajilla on selvästi ollut onnistumisia hyökkäyssuuntaan, ja joukkue näyttää valmiilta jatkamaan voittoputkeaan.

JYP

JYP taistelee sarjataulukon sijalla 13, kerättyään 37 ottelusta yhteensä 61 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 121 tehtyä maalia ja 147 päästettyä maalia, osoittaa haasteita sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. JYP on kuitenkin napannut kolme voittoa viidestä edellisestä ottelusta, mikä osoittaa joukkueen kyvyn kääntää tilanteita edukseen.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Kärpät on suosikki tässä ottelussa?

Kärppien vahva sijoitus sarjataulukossa ja hyvä maalisuhde kertovat joukkueen laadukkaasta suorituksesta tällä kaudella. Joukkueen hyökkäys on tehokas, ja samalla puolustus pitää pintansa. Kärppien voitokas jakso ja pelaajien itseluottamus luovat suotuisan ympäristön voiton saavuttamiselle. Kärpät on todennäköisesti valmis hallitsemaan peliä ja hyödyntämään vastustajansa heikkouksia, mikä antaa heille hyvät mahdollisuudet voittoon tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Kärpät 1.70

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa yugin bonarit

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

213 Lukukerrat