Liiga pitkävetovihje: Kärpät – Jukurit 10.1.2024

Liigan jännittävä kohtaaminen on odotettavissa, kun sarjataulukon viidentenä oleva Kärpät isännöi neljäntenä olevaa Jukureita 10. tammikuuta 2024. Ottelussa on odotettavissa tiukkaa taistoa, kun molemmat joukkueet ovat lähellä toisiaan sarjataulukossa.

Kärpät

Kärpät on vahvassa asemassa sarjataulukossa, keräten 61 pistettä 38 ottelusta ja maalisuhteen ollessa 107-99. Joukkue on myös osoittanut kovaa virettään voittaen neljä viidestä edellisestä ottelusta. Tämä antaa heille itseluottamusta ja halua jatkaa voittoputkea.

Jukurit

Jukurit taistelee kovasti neljännestä sijasta, keräten saman verran pisteitä kuin Kärpät (61 pistettä) ja hieman paremmalla maalisuhteella (116-93). Vaikka Jukurit on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelusta, heidän on oltava valmiita kohtaamaan Kärppien vahva hyökkäys ja tiivis puolustus.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kärpät kairaa pisteet talteen

Kärppien voiton avaimet ovat heidän viimeaikaisessa vahvassa suorituskyvyssään ja kotiyleisön tukemana. Joukkueen tehokas maalinteko ja vahva puolustuspeli ovat olleet ratkaisevia tekijöitä viime voitoissa, ja näitä elementtejä tarvitaan myös Jukureita vastaan. Kärpät on osoittanut kykynsä voittaa tiukkoja pelejä, ja jos he pystyvät ylläpitämään vireensä, heillä on erinomaiset mahdollisuudet napata voitto tästä kohtaamisesta.

Pelivihje: Kärpät 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

356 Lukukerrat