Liiga pitkävetovihje: Ilves – Tappara 8.3.2024

Kärkijoukkueiden kohtaaminen tarjoaa jännittävän näytöksen, kun Ilves isännöi Tapparaa 8. maaliskuuta 2024. Sarjataulukon 2. sijalla oleva Ilves ja sarjakärki Tappara ovat molemmat näyttäneet vakuuttavuutensa koko kauden ajan.

Ilves

Ilves on huikeasti toisena sarjataulukossa, kerättyään 58 ottelusta 114 pistettä. Joukkueen maalisuhde 189-142 kuvastaa vahvaa hyökkäyspelaamista ja samalla tiivistä puolustusta. Ilves on myös erityisen kuuma, voittaen viisi ottelua peräkkäin ennen tämän kohtaamisen alkua.

Tappara

Tappara puolestaan hallitsee sarjataulukon kärkipaikkaa 117 kerätyllä pisteellä 57 ottelusta. Joukkueen maalisuhde 193-137 osoittaa tehokkuutta niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin. Tappara on myös voittanut viisi viimeisintä otteluaan, mikä viittaa vahvaan vireeseen ja taitoon säilyttää johtoasemansa sarjataulukossa.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Tappara näyttää potentiaalinsa

Tappara voi odottaa voittavansa tämän kohtaamisen useista syistä. Joukkueen korkeaampi sijoitus sarjataulukossa ja parempi maalisuhde antavat sille selkeän etulyöntiaseman. Tappara on osoittanut vahvuutensa viimeaikaisilla voitoillaan ja säilyttänyt huippusuorituksensa pitkään. Joukkueella on laaja ja tehokas pelaajaryhmä, mikä tekee siitä vaikeasti voitettavan vastustajan.

Odotettavissa on tasaväkinen taistelu, mutta Tappara todennäköisesti nousee voittajaksi taitonsa, kokemuksensa ja vireensä ansiosta.

Pelivihje: Tappara 2.50

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

413 Lukukerrat