Liiga pitkävetovihje: Lukko – Tappara 12.1.2024

Jännitys nousee Liigan huippuottelussa, kun Lukko ja Tappara kohtaavat toisensa 12. tammikuuta 2024. Tämä kamppailu lupaa intensiivistä ja taitavaa jääkiekkoa, kun sarjataulukon kuudes Lukko isännöi toisena olevaa Tapparaa.

Lukko

Lukko on vahvasti kiinni sarjataulukon kuudennessa sijassa, keräten 60 pistettä 38 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on tiukka 99 tehtyä ja 98 päästettyä maalia. Viimeaikaiset tulokset ovat kuitenkin olleet haastavia, kun Lukko on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. He tulevat otteluun halukkaina kääntämään kurssinsa ja parantamaan sijoitustaan sarjataulukossa.

Tappara

Tappara on vankasti toisena sarjataulukossa, kerättyään 74 pistettä 35 ottelusta. Joukkue on näyttänyt vahvuutensa molemmissa päissä kenttää, tehden 125 maalia ja päästäen vain 84. Vaikka Tappara on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, joukkue säilyttää silti vankan asemansa kärjessä. Tapparan kokenut joukkue ja tehokas maalinteko tekevät heistä haastavan vastustajan kenelle tahansa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Tappara voittaa tämän ottelun?

Joukkueen vahva sijoitus sarjataulukossa ei ole sattumaa. Tappara on osoittanut kykynsä hallita pelejä sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Heillä on myös syvyyttä kokoonpanossaan, mikä antaa valmentajalle mahdollisuuden tehdä tarvittavia muutoksia pelin kulun mukaan.

Tappara tuo mukanaan kokemusta ja taitoa, jotka voivat olla ratkaisevia tiukoissa tilanteissa. Joukkueessa on pelaajia, jotka voivat nousta esiin juuri oikealla hetkellä. Tämä yhdistettynä vahvaan peli-identiteettiin antaa Tapparalle etulyöntiaseman voittaakseen Lukon tärkeässä ottelussa.

Pelivihje: Tappara 2.55

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

348 Lukukerrat