Liiga pitkävetovihje: JYP – Tappara 16.2.2024

JYP ja Tappara kohtaavat odotetussa Liigan jääkiekko-ottelussa 16. helmikuuta 2024. Ottelu tarjoaa mielenkiintoisen dynamiikan, kun sarjataulukon sijalla 13 oleva JYP kohtaa toisena olevan Tapparan.

JYP

Kotijoukkue JYP on tällä hetkellä sijalla 13, kerättyään 49 ottelusta 63 pistettä. Maalisuhde 130:158 kuvastaa haasteita, joita joukkue on kohdannut sekä hyökkäys- että puolustuspelissään. Yksi voitto viidestä edellisestä ottelusta antaa osviittaa joukkueen nykyvireestä, ja heidän onkin haasteellista vastata Tapparan vahvaan hyökkäykseen.

Tappara

Tappara puolestaan hallitsee sarjataulukon toista sijaa 97 kerätyllä pisteellä 49 ottelusta. Maalisuhde 161:117 kertoo joukkueen tehokkuudesta sekä hyökkäys- että puolustuspelissä. Neljä voittoa viidestä edellisestä ottelusta osoittavat joukkueen vahvaa virettä ja taitoa voittaa otteluita säännöllisesti.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Tappara voittaa tämän kohtaamisen?

Tapparan vahva hyökkäys on yksi avaintekijä. He ovat onnistuneet maalinteossa tehokkaasti koko kauden ajan, ja JYP:n puolustuksen haastaminen voi tuoda heille etua. Tapparan hyvä vire ja voitokas jakso antavat heille itseluottamusta ja määrätietoisuutta voittaa myös tämä ottelu. Oodotamme intensiivistä kamppailua, mutta Tapparan vahva hyökkäyspeli ja voitokas jakso antavat heille etulyöntiaseman tässä kohtaamisessa. Heidän kykynsä luoda maalintekotilanteita ja hallita peliä ovat ratkaisevia tekijöitä, kun he pyrkivät voittoon JYP:stä.

Pelivihje: Tappara 1.70

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

440 Lukukerrat