Liiga pitkävetovihje: Jukurit – Ilves 25.11.2023

Liigan jääkiekkokausi jatkuu vauhdikkaana, kun Jukurit kohtaa Ilveksen 25. marraskuuta 2023. Ottelu on mielenkiintoinen kohtaaminen, sillä Jukurit pyrkii parantamaan asemiaan sarjataulukossa, kun taas Ilves on vahvasti kiinni kärkipäässä.

Jukurit

Jukurit on tällä hetkellä sarjataulukon keskivaiheilla, kerättyään 22 ottelusta 34 pistettä ja maalieron ollessa 65-54. Joukkue on viime aikoina esiintynyt vakuuttavasti voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Jukurien pelaajat ovat osoittaneet yksilötaitoa ja tehokkuutta kentällä, ja he pyrkivät jatkamaan hyviä otteitaan myös Ilvestä vastaan.

Ilves

Ilves sen sijaan on sarjataulukon kärkipäässä kerättyään 24 ottelusta jo 49 pistettä, maalieron ollessa 81-63. Ilves on ollut erityisen vakuuttava viime aikoina voittaen peräti neljä peräkkäistä Liiga-ottelua. Joukkueen pelaaminen on ollut tehokasta, ja he ovat osoittaneet vahvaa joukkuehenkeä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Ilves on vahvoilla tässä kohtaamisessa?

Joukkueen kärkipelaajat ovat olleet erinomaisessa pelivireessä, ja heidän maalintekonsa on ollut monipuolista. Ilveksen puolustus on ollut tiivis, ja maalivahti on torjunut taidokkaasti vastustajien laukaukset. Ilves on ollut vahva erikoistilanteissa, mikä voi ratkaista tiukkoja pelejä. Ilves lähtee otteluun vahvana suosikkina, ja joukkueen hyvä vire sekä tehokas hyökkäyspelaaminen antavat heille etulyöntiaseman. Jukurit tulee varmasti taistelemaan loppuun asti, mutta Ilveksen laadukas pelaaminen kääntää ottelun heidän eduksi. Ilves voittaa ottelun ansaitusti vahvan joukkuepelin ja tehokkaan maalinteon kautta.

Pelivihje: Ilves 2.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

367 Lukukerrat