Liiga pitkävetovihje: Kärpät – Tappara 30.12.2023

Liigan kiekkokamppailu 31.12.2023 lupaa jännitystä, kun sarjataulukon sijalla kuusi oleva Kärpät ottaa mittaa toisesta kärkijoukkueesta, Tapparasta.

Kärpät

Kärpät on tahkonnut 34 ottelua ja kerännyt niistä 52 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 91 tehtyä ja 90 päästettyä maalia, kertoo tiukoista kamppailuista jäällä. Viime aikojen vire ei ole ollut täydellinen, sillä voittoja on kertynyt vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta.

Tappara

Tappara sen sijaan on sarjataulukon toisena vakuuttavilla 71 pisteellä 33 ottelusta. Maalisuhde 120:79 heijastelee joukkueen vahvaa hyökkäyspeliä ja samalla myös puolustuksen luotettavuutta. Tappara on osoittanut voittavan mentaliteetin napaten voiton kolmessa viidestä viime ottelusta, mikä nostaa joukkueen selkeäksi ennakkosuosikiksi tässä kohtaamisessa. Voitolle Tappara palaisi takaisin sarjataulukon kärkeen.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Tappara nousee voittajaksi tässä ottelussa?

Joukkueen vahva pistepotti ja maaliero kertovat vankasta kokonaisvaltaisesta suorittamisesta. Tapparan peli on ollut viime aikoina nousujohteista, ja joukkue on kyennyt voittamaan usein vaikeitakin otteluita. Kokemus ja pelaajien välinen kemia antavat Tapparalle etulyöntiaseman. Näiden tekijöiden yhdistelmä luo vahvan pohjan odottaa Tapparan nousevan voittajaksi tässä kohtaamisessa Kärppiä vastaan.

Pelivihje: Tappara 2.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

345 Lukukerrat