Liiga pitkävetovihje: HPK – Ässät 4.1.2024

Liigan jääkiekko-ottelu HPK vs. Ässät 4.1.2024 tarjoaa jännittävän kamppailun kahden alemman keskikastin joukkueen välillä.

HPK

Kotijoukkue HPK sapuu otteluun sarjataulukon 11. sijalta, 36 ottelusta kerätyillä 48 pisteellä ja maalisuhteella 79-99. Joukkue on viime aikoina osoittanut vahvuutensa voittamalla neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Ässät

Vierasjoukkue Ässät on sijoittunut sarjataulukossa hieman ylemmäs, 8. sijalle. He ovat keränneet 52 pistettä 35 ottelusta, ja maalisuhde on tiukka 79-77. Ässät onnistui voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen myös vahvan pelivireen.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

HPK voi taistella pudotuspelipaikasta

HPK:n voiton avaimet piilevät joukkueen viimeaikaisessa menestyksessä ja tehokkuudessa maalinteossa. Joukkue on kyennyt parantamaan otteitaan, mikä on heijastunut voittojen määrässä. Kotiyleisön tuki antaa HPK:lle ylimääräistä energiaa ja motivaatiota voittoon. HPK:n hyökkäyksen tehokkuus ja puolustuksen kyky pitää Ässät kurissa ovat ratkaisevia tekijöitä.

HPK saattaa hyvinkin napata voiton kotiyleisönsä edessä hyvän vireensä, tehokkaan maalinteon ja vahvan puolustuspelin ansiosta. Heidän on kuitenkin pysyttävä valppaana, sillä Ässät on osoittanut kykynsä voittaa vahvoja vastustajia.

Pelivihje: HPK 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

277 Lukukerrat