Liiga pitkävetovihje: HIFK – TPS 8.3.2024

Tänään nähdään jännittävä jääkiekko-ottelu Liigan keskikastin välillä, kun HIFK isännöi TPS:ää.

HIFK

Kotijoukkue HIFK lähtee otteluun vahvassa asemassa, sillä se pitää hallussaan sarjataulukon 6. sijaa 99 kerätyllä pisteellä 57 ottelusta. HIFK:n maalisuhde on tiukka 173-172. Joukkue on ollut viime aikoina erittäin vakuuttava, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

TPS

TPS taistelee alemmissa sijoituksissa sarjataulukossa, sijalla 11, ja on kerännyt 79 pistettä samassa ottelumäärässä. Heidän maalisuhteensa on 144-157. TPS:llä on ollut hieman vaikeampi jakso, sillä joukkue on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan. Tämä asettaa heidät haastavaan tilanteeseen kohtaamisessa HIFK:n kanssa.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

HIFK kerää vielä pisteitä

Ottelun voittajaksi nousee todennäköisesti HIFK, joka on näyttänyt vahvuutensa viime aikoina. Joukkueen vire ja voittojen määrä viimeisissä otteluissa antavat sille selkeän etulyöntiaseman ennen huomista kamppailua. HIFK:lla on myös tiukka puolustus ja kyky tehdä maaleja, mikä tulee olemaan ratkaiseva tekijä kohtaamisessa.

Voidaan odottaa tiukkaa kamppailua, mutta HIFK näyttää olevan vahvempi joukkue tällä hetkellä ja todennäköisesti nousee voittajaksi tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: HIFK 1.70

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

182 Lukukerrat