Liiga pitkävetovihje: HIFK – Pelicans 28.2.2024

Helsingin IFK saa vastaansa Lahden Pelicansin jännittävässä Liiga-jääkiekko-ottelussa 28. helmikuuta 2024. Ottelu on merkityksellinen molemmille joukkueille, sillä HIFK kamppailee sarjataulukon kuudennella sijalla 97 pisteellä, kun taas Pelicans nousee komeasti kolmannelle sijalle samalla pistemäärällä. Kummallakin joukkueella on vakuuttava maalisuhde, HIFK:lla 160 tehtyä maalia ja 126 päästettyä maalia, kun taas Pelicansin maalisuhde on 160:135.

HIFK

HIFK on ollut vahva viime aikoina, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkue on löytänyt tasapainon hyökkäyksen ja puolustuksen välillä, mikä on näkynyt tuloksissa. Erityisesti hyökkääjät ovat olleet liekeissä tehden maaleja monipuolisesti eri pelaajien toimesta. Maalivahti on myös ollut vakuuttava torjunnoillaan.

Pelicans

Pelicans on myös ollut kovassa vireessä, ja heidän kolmas sija sarjataulukossa kertoo joukkueen vahvuudesta. Joukkue on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, ja heidän hyökkäyksensä on ollut tehokas. Maalivahti on pelannut hyvin, mutta puolustuksessa on ollut hetkittäisiä haasteita.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

HIFK jatkaa hyvää pelaamista

HIFK:n voiton avaimet lepäävät joukkueen tasapainoisessa suorituksessa. Hyökkäyksen on jatkettava tehokasta maalintekoa, ja puolustuksen on pidettävä Pelicansin hyökkääjät kurissa. Maalivahtipeli on oltava huippuluokkaa. HIFK on myös tunnettu vahvasta kotiyleisöstään, mikä voi antaa heille ylimääräistä buustia.

HIFK voittaa ottelun, koska he ovat kotonaan, ja joukkue on viime aikoina näyttänyt vakuuttavalta. Hyökkäys, puolustus ja maalivahtipeli toimivat yhteen, mikä ratkaisee ottelun heidän hyväkseen.

Pelivihje: HIFK 2.30

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

231 Lukukerrat