Liiga pitkävetovihje: Vieläkö Helsinkiläiset jaksavat sinnitellä mukana? 28.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 300,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 300,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Pelicans – HIFK

Liigan pudotuspelit jatkuvat kiihkeinä, kun Lahden Pelicans ja Helsingin IFK kohtaavat viidennen kerran ottelusarjan ollessa Pelicansin hyväksi 3-1. Ottelusarja on ollut tasainen ja täynnä jännitystä, kun molemmat joukkueet ovat taistelleet voitoista. Pelicans onnistui voittamaan kolme ensimmäistä ottelua, mutta HIFK vastasi voittamalla neljännen ottelun Helsingissä lukemin 2-1 jatkoajalla. Tämä antaa kokeneelle IFK:lle toivoa ja uskoa, että he voivat vielä kääntää sarjan edukseen.

HIFK:n voitto kertoimella 3.00 on houkutteleva pelikohde useista syistä. Helsingin IFK on kokenut joukkue, jolla on vahva rosteri ja kyky voittaa isoja pelejä. Heidän voittonsa neljännessä ottelussa antaa heille lisäboostia ja uskoa omaan tekemiseensä. Joukkueella on selkeä tarve voitolle, mikä lisää heidän taistelutahtoaan ja motivaatiotaan.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla HIFK voittoa kertoimella 3.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

514 Lukukerrat