Liiga pitkävetovihje: Saiko Pelicans heti yliotteen ottelusarjasta? 22.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 300,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 300,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

HIFK – Pelicans

Liigan pudotuspelit ovat käynnistyneet vauhdikkaasti, ja tällä kertaa Helsingin IFK ja Lahden Pelicans kohtaavat toisensa tiukassa kamppailussa. Pelicans sai kotiyleisönsä edessä ensimmäisen voiton sarjassa lukemin 4-2, osoittaen vahvaa peliä sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Joukkue onkin nyt vyöryttänyt voittoputkeaan viiteen otteluun.

HIFK:lla on kuitenkin edelleen mahdollisuus kääntää sarja itselleen, mutta se vaatii joukkueelta vahvaa suoritusta ja tarkkaa pelisuunnitelman noudattamista. Heidän täytyy erityisesti parantaa maalinteon tehokkuuttaan ja tiivistää puolustustaan, jos he aikovat haastaa Pelicansin.

Pelicansin voitto kertoimella 3.00 on houkutteleva pelikohde tässä. Joukkueen itseluottamus on korkealla viiden peräkkäisen voiton myötä, mikä heijastuu myös kentällä suorituksiin. Heidän ensimmäisen ottelun voitto antaa heille mentaalista etua ja lisää itseluottamusta jatkoa ajatellen. Myös Pelicansin hyökkäys on osoittanut potentiaalinsa, mikä voi tuoda lisää onnistumisia ja voittoja.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Pelicans voittoa kertoimella 3.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

186 Lukukerrat