Liiga pitkävetovihje: HIFK – KooKoo 23.2.2024

Liigan kiekkokierroksella kohtaavat HIFK ja KooKoo 23.2.2024, ja luvassa on varmasti tiukka taistelu jäällä.

HIFK

Kotijoukkue HIFK on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena, keräten 52 ottelusta vakuuttavat 87 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 158 tehtyä maalia ja 125 päästettyä, kertoo sekä vahvasta hyökkäyspelistä että luotettavasta puolustuksesta. HIFK onkin voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen hyvästä vireestä.

KooKoo

Vierailija KooKoo taistelee sarjataulukossa yhdeksäntenä, keräten 53 ottelusta 75 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 158 tehtyä maalia ja 151 päästettyä, kuvastaa tasaisia otteluita, joissa maalit ovat olleet tiukassa. KooKoo on kuitenkin voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen joukkueen kyvyn ottaa pisteitä tärkeissä peleissä.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

HIFK nappaa pisteet talteen

Ottelun ennakkosuosikki on HIFK, joka on viime aikoina näyttänyt vahvuutensa sarjataulukossa. Voittojen määrä edellisissä otteluissa kertoo joukkueen itseluottamuksen olevan korkealla, ja he pyrkivät jatkamaan vahvaa suoritustaan. HIFK:lla on myös kotiyleisön tuki, mikä on usein merkittävä etu. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut tehokasta, ja he ovat onnistuneet löytämään maalintekopaikkoja tasaisesti.

HIFK voittaa ottelun kotiedun, vahvan joukkuepelaamisen ja tehokkaan hyökkäyspelin ansiosta. He pyrkivät hyödyntämään kotiottelunsa edut ja jatkamaan nousuaan sarjataulukossa kohti kärkeä.

Pelivihje: HIFK 1.65

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

402 Lukukerrat