Liiga pitkävetovihje: Pelicans – KalPa 7.2.2024

Jääkiekkofanit saavat herkullisen kamppailun, kun Pelicans ja KalPa kohtaavat Liigan ottelussa 7.2.2024.

Pelicans

Pelicans, sarjataulukon neljäntenä, on kahminut 82 pistettä 47 ottelusta. Joukkueen maalisuhde, 140 tehtyä ja 118 päästettyä maalia, kuvastaa vahvaa hyökkäyspelaamista ja samalla kohtuullista puolustusta. Pelicansin vire viime aikoina on ollut kohtalainen, voittaen kolme viidestä viimeisimmästä ottelusta. Tämä osoittaa, että joukkue on kykenevä voittoihin, mutta myös haavoittuvainen. Kokeneemmat pelaajat voivat kuitenkin tarjota joukkueelleen johdonmukaisuutta tärkeissä hetkissä.

KalPa

Vierailija KalPa löytyy sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta, keräten 71 pistettä 45 ottelusta. Joukkueen maalisuhde, 126 tehtyä ja 118 päästettyä maalia, viittaa tasaiseen suoritukseen molemmissa päissä kenttää. KalPa on voittanut kolme viidestä viime ottelustaan, mikä osoittaa heidän kykynsä kilpailla vahvoja vastustajia vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Pelicans taistelee pisteet talteen

Ottelun voittajan ennustaminen on haasteellista, mutta Pelicansilla on etulyöntiasema kotikentällään ja vahvan hyökkäyspelin ansiosta. Joukkueen pelaajat voivat hyödyntää kotiyleisön tuen ja hyökkäystaitonsa KalPan puolustusta vastaan. Pelicans voittaa ottelun tehokkaalla hyökkäyspelillään, ja joukkueen pelaajat nousevat esiin ratkaisevina hetkinä, tuoden arvokkaat pisteet kotijoukkueelle.

Pelivihje: Pelicans 2.15

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa yugin bonarit

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

276 Lukukerrat