Liiga pitkävetovihje: KalPa – JYP 23.11.2023

Liigan kiekkokierroksella kohtaavat KalPa ja JYP 23.11.2023.

KalPa

KalPa saapuu otteluun vahvassa vedossa, sillä joukkue on napannut neljä peräkkäistä voittoa. Tämä on nostanut KalPan sarjataulukossa viidenneksi 36 pisteen turvin, ja maalisuhde 58-57 antaa viitettä tiukasta puolustuspelistä. KalPan menestystä selittää vahva joukkuepeli ja tehokas maalivahtipeli. Maalivahti on osoittanut kykenevänsä torjumaan vaikeimmissakin tilanteissa. Hyökkäyspäässä kokeneet pelaajat ovat olleet tehokkaita, ja joukkue on onnistunut löytämään voittoja tiukoista kamppailuista.

JYP

Toiselle puolelle kaukaloa asettuu JYP, joka on sarjataulukossa yhdeksäntenä 31 pisteellä. Joukkueen maalisuhde 62-58 heijastaa hyökkäysvoimaa, mutta samalla puolustuspäässä on ollut haasteita. JYP on menettänyt otteensa viime aikoina, kärsien kolme peräkkäistä tappiota. JYPin haasteet liittyvät heikentyneeseen puolustuspeliin ja maalivahtipelin epävarmuuteen. Joukkueen on löydettävä uusi tasapaino, jotta se voi haastaa KalPan vahvan joukkuepelin.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

KalPa jatkaa voittoputkea

KalPa on ottelun suosikki, ja voittoon vaikuttaa joukkueen vire sekä JYPin haasteet puolustuspäässä. KalPan tiivis puolustuspelaaminen ja tehokas hyökkäys tuovat heille voiton, kun taas JYPin on löydettävä vastaus näihin vahvuuksiin pitääkseen mahdollisuutensa hengissä.

Pelivihje: KalPa 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

413 Lukukerrat