NHL pitkävetovihje: Colorado Avalanche – Chicago Blackhawks 5.3.2024

Colorado Avalanche ja Chicago Blackhawks kohtaavat tiukassa kamppailussa 5. maaliskuuta 2024.

Colorado Avalanche

Kotijoukkue Avalanche pitää läntisen konferenssin neljättä sijaa, keräten 62 ottelusta vahvat 79 pistettä. Avalanche on ollut viime aikoina vaihtelevassa vireessä, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Chicago Blackhawks

Vierailija Blackhawks taistelee konferenssin pohjalla 35 kerätyllä pisteellä 61 ottelun jälkeen. Joukkueen maalisuhde on haastava, 125 tehtyä maalia ja 218 päästettyä maalia. Blackhawks on kokenut vaikeuksia viime aikoina, häviten peräti kuusi ottelua peräkkäin.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkueen on pakko voittaa

Avalanchen voiton avaimet löytyvät joukkueen vahvasta hyökkäyspelistä ja kotiedun tuomasta etulyöntiasemasta. Joukkue on osoittanut kykynsä tehokkaaseen maalintekoon, ja sen monipuolinen hyökkäys voi asettaa vaikeuksia Blackhawksin puolustukselle. Kotiyleisön tuki ja tuttu ympäristö voivat myös lisätä Avalanche-pelaajien itseluottamusta.

Blackhawksin vaikeudet tarjoavat Avalanchelle mahdollisuuden hyödyntää vastustajansa heikkouksia. Avalanche voi painostaa Blackhawksin puolustusta ja käyttää hyväkseen vastustajan viimeaikaista heikkoa virettä. Avalanche voi hyötyä kotikaukalon tuntemuksesta ja energiasta, jonka faneilta saatu tuki tuo mukanaan.

Pelivihje: Colorado Avalanche 1.45

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

246 Lukukerrat