Liiga pitkävetovihje: Ässät – Sport 16.1.2024

Liigan otteluiden jännitys jatkuu, kun Ässät kohtaa Sportin 16. tammikuuta 2024.

Ässät

Kotijoukkue Ässät löytyy sarjataulukon kymmenenneltä sijalta, kerättyään 40 ottelusta 56 pistettä. Joukkueen maalisuhde on niukasti negatiivinen 85 tehtyä maalia ja 86 päästettyä maalia. Ässillä on ollut vaihtelevia suorituksia viime aikoina, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Sport

Sport puolestaan on sarjataulukossa heti Ässien perässä yhdennellätoista sijalla, 54 kerätyllä pisteellä. Joukkueen maalisuhde on hieman suurempi: 101 tehtyä maalia ja 110 päästettyä maalia. Sport on myös voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä luo tasaisen odotusarvon tähän kohtaamiseen.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue kairaa voiton

Ässien mahdollisuudet voittoon löytyvät joukkueen kyvystä hyödyntää kotikentän etua. Kotiyleisön tuki ja tuttu ympäristö voivat nostaa joukkueen suoritustason uudelle tasolle. Ässien on keskityttävä tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja hyödynnettävä vastustajan mahdolliset heikkoudet. Hyökkäyspään tehokkuus on Ässille avainasemassa. Joukkueen onnistuminen maalinteossa luo positiivisen ja dynaamisen ilmapiirin, joka heijastuu myös puolustuspelaamiseen. Roolipelaajien ja kokeneempien pelaajien on astuttava esiin tuomalla johtajuutta ja ratkaisuvoimaa joukkueelle.

Sportin voittaminen vaatii Ässiltä kokonaisvaltaista suoritusta, mutta kotikentän edusta ja joukkueen potentiaalista voimaa voi muodostua voittava yhdistelmä. Ässät tarvitsee kurinalaista ja laadukasta pelaamista kaikilla osa-alueilla voittaakseen tässä odotetussa kamppailussa.

Pelivihje: Ässät 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

315 Lukukerrat